Вибір торшера для вітальні ✍️ ФОРУМ
ФОРУМ каталога сайтов Украины

ФОРУМ каталога сайтов Украины

Поиск   Участники   Регистрация   Вход
Сегодня: 15.10.2025 - 05:30:20
Страницы:  1  

Вибір торшера для вітальні

АвторСообщение

Marutsatha

Гуру

Статистика:

Доброго дня всім! Підкажіть, будь ласка, як правильно вибрати торшер для вітальні? В нас кімната десь 20 квадратів, стеля 2.8 метра. Хочемо щось сучасне, але щоб давало нормальне освітлення для читання. Дружина каже, що треба з абажуром, а я думаю може щось на штанзі краще буде. Зараз взагалі заплутався у всіх цих варіантах.

--------------------------------------
Сообщение # 1 04.10.25 - 03:49:23
RE: Вибір торшера для вітальні

madik

Гуру

Статистика:

Цитата:
Доброго дня всім! Підкажіть, будь ласка, як правильно вибрати торшер для вітальні? В нас кімната десь 20 квадратів, стеля 2.8 метра. Хочемо щось сучасне, але щоб давало нормальне освітлення для читання. Дружина каже, що треба з абажуром, а я думаю може щось на штанзі краще буде. Зараз взагалі заплутався у всіх цих варіантах.
Дивіться, для вітальні такого розміру вам підійде торшер заввишки десь 150-170 см, це оптимально. Якщо плануєте читати біля нього, то краще брати з регулюванням висоти плафона або з поворотним механізмом - так зручніше направляти світло. Щодо абажура чи відкритого плафона - це більше питання стилю. Абажур дає м'яке розсіяне світло, а відкритий плафон - більш направлене. Для читання краще другий варіант, але тоді потрібно ще загальне освітлення в кімнаті.

Сообщение # 2 04.10.25 - 04:31:37

kosh_ka

Гуру

Статистика:

Повністю підтримую попередню відповідь. Ми рік тому стикалися з такою ж дилемою. Врешті-решт взяли торшер з регулюванням і не пожалкували жодного разу. Дружина використовує для читання ввечері, а я коли працюю з ноутбуком на дивані. Дуже зручно, що можна змінювати висоту і кут нахилу. Ось тут https://plafon.kiev.ua/torshery/ ми свій вибирали, там є різні моделі і консультанти нормально все пояснюють. Головне не забудьте про потужність лампочки - для читання краще брати світлодіодну на 10-12 Вт, це буде достатньо.

Сообщение # 3 04.10.25 - 05:21:30
Коммуникатор HTC Wildfire Black (A3333) (UA UCRF) + IMEI в белом списке : Предыдущая тема
Страницы:  1  

Нажмите на точку возле имени для обращения к участнику

Администратор запретил отвечать гостям на сообщения! Для регистрации пройдите по ссылке: зарегистрироваться

Участники

Built with: bbPress 2.3.5