ФОРУМ каталога сайтов Украины

ФОРУМ каталога сайтов Украины

Поиск   Участники   Регистрация   Вход
Сегодня: 15.01.2026 - 14:40:35
Страницы:  1  

Чутливість зуба біля коронки

АвторСообщение

Helga7

Гуру

Статистика:

Привіт! Я маю проблему - у мене чутливість зубів біля коронки. Менш за місяць назад поставив коронку на один зуб, але тепер мені дискомфортно. Це нормально? Може це якісь проблеми з установкою? Чи це пройде з часом?

Сообщение # 1 16.12.25 - 11:14:08
RE: Чутливість зуба біля коронки

Laonael

Гуру

Статистика:

Цитата:
Привіт! Я маю проблему - у мене чутливість зубів біля коронки. Менш за місяць назад поставив коронку на один зуб, але тепер мені дискомфортно. Це нормально? Може це якісь проблеми з установкою? Чи це пройде з часом?
Чутливість біля коронки - це може бути кількох речей. Якщо це зовсім свіжо поставлена коронка, то легка чутливість перших тижнів нормальна, поки ясна адаптуються. Але якщо чутливість дуже сильна, то це може бути ознакою того, що коронка неправильно прикушена, або від препарування обнажена дентинна трубочка. Це варто перевірити у стоматолога. Він може підкорегувати прикус або нанести захисне покриття.

Сообщение # 2 16.12.25 - 11:38:15

Parfumka

Гуру

Статистика:

У мене була схожа ситуація, коли я ставив цирконієву коронку. Перший місяць мене турбувала чутливість, особливо на холод. Я звернувся до лікаря, і він сказав, що це часто бувало, особливо якщо зуб був глибоко препарований. Порадив використовувати спеціальну зубну пасту для чутливих зубів і полоскати теплою водою з сіллю. Через місяця два чутливість пройшла. Також я читав на https://sdental.com.ua/service/dental-prosthetics/cirkonievaya-koronka про те, як заживає коронка, і там писалось, що це звичайний процес. Але якщо чутливість не минає більше місяця, то варто перевірити установку.

Сообщение # 3 16.12.25 - 12:00:17
Корм для малорухливого кота : Предыдущая темаСледующая тема: Купить осевые вентиляторы
Страницы:  1  

Нажмите на точку возле имени для обращения к участнику

Администратор запретил отвечать гостям на сообщения! Для регистрации пройдите по ссылке: зарегистрироваться

Участники

Built with: bbPress 2.3.5