ФОРУМ каталога сайтов Украины

ФОРУМ каталога сайтов Украины

Поиск   Участники   Регистрация   Вход
Сегодня: 29.11.2025 - 21:48:15
Страницы:  1  

Тимчасове розміщення під час відпустки

АвторСообщение

_Natalya_

Гуру

Статистика:

Шукаю інформацію про тимчасове розміщення літньої людини. Справа в тому, що нам з чоловіком потрібно їхати за кордон на місяць, а мою маму (їй 81) не можу залишити одну. Вона в цілому непогано себе почуває, сама собі готує, але їй потрібна компанія, і я боюсь, що вона буде почуватись самотньо. Чи можна десь влаштувати людину на короткий термін, наприклад на місяць, і щоб це не було якесь жахливе місце, а нормальні умови? Не хочу, щоб мама думала, що я її кудись 'здала'.

Сообщение # 1 26.11.25 - 01:17:39
RE: Тимчасове розміщення під час відпустки

Phalaina

Гуру

Статистика:

Так, багато сучасних закладів пропонують тимчасове розміщення - на тиждень, два тижні, місяць або навіть на вихідні. Це дуже зручний варіант, коли родичі від'їжджають у відрядження чи відпустку. При цьому людина отримує повноцінний догляд, харчування, можливість спілкування з ровесниками. Найголовніше - правильно подати це вашій мамі. Не як вимушений захід, а як можливість відпочити, познайомитись з новими людьми, спробувати щось цікаве. Деякі заклади організовують культурні заходи, екскурсії, творчі заняття. Можна розглядати це як своєрідний санаторій для людей похилого віку.

--------------------------------------
Не надо верить приметам, и не будут исполняться.
Сообщение # 2 26.11.25 - 01:50:10

marof

Гуру

Статистика:

Ми влаштовували мою маму на два тижні минулого року, коли їздили у відпустку. Спочатку теж хвилювалась, як вона це сприйме. Але коли ми разом поїхали оглядати будинок для літніх людей у Києві, мама сама сказала, що їй там сподобалось. Красива територія, чисті світлі кімнати, привітний персонал. Їй організували екскурсію, показали, чим там займаються мешканці. Виявилось, що проводять різні заняття - від гімнастики до творчих майстерень. Коли ми повернулись з відпустки, мама розповідала, що їй було цікаво, вона познайомилась з кількома жінками свого віку, разом ходили на прогулянки, грали у настільні ігри. Навіть сказала, що не проти б поїхати туди ще. Тож не бійтесь короткострокового розміщення - це може бути гарний досвід для вашої мами.

Сообщение # 3 26.11.25 - 02:44:32
Обменяю самца красной зебры на самку : Предыдущая тема
Страницы:  1  

Нажмите на точку возле имени для обращения к участнику

Администратор запретил отвечать гостям на сообщения! Для регистрации пройдите по ссылке: зарегистрироваться

Участники

Built with: bbPress 2.3.5