ФОРУМ каталога сайтов Украины

ФОРУМ каталога сайтов Украины

Поиск   Участники   Регистрация   Вход
Сегодня: 01.03.2026 - 04:28:36
Страницы:  1  

Натуральні зубні пасти для сім'ї

АвторСообщение

Алина21

Гуру

Статистика:

Доброго дня! Шукаю якусь натуральну зубну пасту без всякої хімії для всієї родини. Чув про якісь органічні варіанти, але не знаю, що саме вибрати. Хотілося б щось ефективне, бо проблеми з чутливістю ясен є. Може хтось користувався чимось подібним і може порадити? Дуже цікаво почути реальні відгуки, бо в магазинах консультанти часто просто хочуть продати те, що дорожче.

Сообщение # 1 20.01.26 - 10:23:35
RE: Натуральні зубні пасти для сім'ї

mrX

Гуру

Статистика:

Я теж довго шукав щось натуральне і зупинився на пастах без фтору. Вони м'якше діють на емаль, особливо якщо є чутливість. Головне звертати увагу на склад - там має бути мінімум синтетичних компонентів. Я особисто перейшов на такі пасти близько року тому і результат дійсно помітний - менше подразнення, ясна стали здоровішими. Радив би почитати про різні бренди та їхні особливості перед покупкою.

Сообщение # 2 20.01.26 - 11:21:59

zinum

Гуру

Статистика:

Цитата:
Я теж довго шукав щось натуральне і зупинився на пастах без фтору. Вони м'якше діють на емаль, особливо якщо є чутливість. Головне звертати увагу на склад - там має бути мінімум синтетичних компонентів. Я особисто перейшов на такі пасти близько року тому і результат дійсно помітний - менше подразнення, ясна стали здоровішими. Радив би почитати про різні бренди та їхні особливості перед покупкою.
Повністю підтримую попередній коментар! Сам використовую вже досить давно davids і дуже задоволений. Це американський бренд з натуральним складом, пасти роблять на основі мінералів без зайвої хімії. У них навіть тюбики з металу, що теж екологічно. Спочатку здавалося незвично через консистенцію, бо вона трохи інша ніж у звичайних паст, але звикаєш швидко. Зуби відчутно чистіші, і що важливо - немає того неприємного відчуття плівки на зубах після чищення, як буває від деяких паст. Ціна трохи вища за масмаркет, але воно того варте.

Сообщение # 3 20.01.26 - 11:42:20
Болит желудок : Предыдущая тема
Страницы:  1  

Администратор запретил отвечать гостям на сообщения! Для регистрации пройдите по ссылке: зарегистрироваться

Участники

Built with: bbPress 2.3.5