ФОРУМ каталога сайтов Украины

ФОРУМ каталога сайтов Украины

Поиск   Участники   Регистрация   Вход
Сегодня: 25.05.2026 - 21:45:02
Страницы:  1  

Як вибрати кронштейн Starlink

АвторСообщение

.Alex.

Гуру

Статистика:

Підкажіть як правильно вибрати кронштейн для Starlink? Хочу встановити тарілку на стіну будинку але не розумію на що звертати увагу при виборі кріплення. Бачив різні варіанти — з різним вильотом від стіни, з регулюванням кута, з різних матеріалів. Не хочу купити щось що не підійде або виявиться ненадійним при першому сильному вітрі. Буду вдячний за практичні поради від тих хто вже через це пройшов.

--------------------------------------
Арфаграфия... эта как канг-фу. Настаящщие мастира ею биз надабнасти ни пользуюцца!! -астарожна туплю не падецки
Сообщение # 1 13.05.26 - 23:51:39
RE: Як вибрати кронштейн Starlink

citeх.info

Гуру

Статистика:

При виборі кронштейна для Starlink треба звертати увагу на кілька речей. По-перше матеріал — алюміній або сталь з антикорозійним покриттям, жодного пластику для вуличного монтажу. По-друге виліт від стіни — він має бути достатній щоб тарілка могла вільно рухатись у режимі автопошуку без того щоб впиратись у стіну. По-третє наявність регулювання кута нахилу — це дає гнучкість при виборі точки монтажу. І обов'язково перевіряйте що кронштейн розрахований на навантаження з урахуванням вітрового тиску.

Сообщение # 2 14.05.26 - 00:50:52

Morskoy

Гуру

Статистика:

Я підбирав кронштейн досить довго і зрештою знайшов нормальний варіант через кронштейн старлінк — там є кілька різновидів кріплень під різні ситуації монтажу. Взяв алюмінієвий з регулюванням кута і достатнім вильотом. Стоїть вже більше року, пережив і зиму і кілька серйозних штормів — жодного люфту, жодних проблем. Монтаж на стіну зайняв менше години навіть без особливих навичок.

Сообщение # 3 14.05.26 - 01:34:47
Натуральні зубні пасти для сім'ї : Предыдущая тема
Страницы:  1  

Администратор запретил отвечать гостям на сообщения! Для регистрации пройдите по ссылке: зарегистрироваться

Участники

Built with: bbPress 2.3.5