ФОРУМ каталога сайтов Украины

ФОРУМ каталога сайтов Украины

Поиск   Участники   Регистрация   Вход
Сегодня: 21.07.2026 - 04:08:21
Страницы:  1  

Реальні результати відбілюючих паст

АвторСообщение

Ольгита

Гуру

Статистика:

Чи дійсно працюють відбілюючі пасти? Хочу отримати білі зуби але не хочу йти до лікаря для дорогого відбілювання. Читав багато відгуків в інтернеті але половина кажуть що це робота половина каже що марно. Який реальний результат можна очікувати?

Сообщение # 1 03.07.26 - 06:58:48
RE: Реальні результати відбілюючих паст

Mistik

Гуру

Статистика:

Відбілюючі пасти дійсно працюють але результат залежить від багатьох факторів. Спочатку знай що паста може дати максимум два-три тони білизни у кращому випадку. Якщо у тебе сильне забарвлення від куріння або кави то однієї пасти буде недостатньо. Паста працює за рахунок абразивних частинок які видаляють поверхневий нальот. Яка паста чистить то такий результат буде.

Сообщение # 2 03.07.26 - 07:35:40

Елена Канары

Гуру

Статистика:

Я користуюсь відбілюючою пастою вже три місяці і результат дійсно є. Не такий драматичний як після професійного відбілювання але видно що зуби світліші. Головне бути терпелива і не очікувати чуда за два тижні. Я змінив також звички крім пасти, менше п'ю кави і куріння кинув. На платформі https://smileshine.com.ua/vidbilyuyuchi-zubni-pasty/ можна знайти варіанти з хорошим співвідношенням якості та результату.

--------------------------------------
Живу на Канарах, помогу с арендой и покупкой недвижимости на о.Тенерифе.
Сообщение # 3 03.07.26 - 08:32:39
post-pregnancy stretch marks treatment : Предыдущая темаСледующая тема: Баланс роботи й відпочинку
Страницы:  1  

Администратор запретил отвечать гостям на сообщения! Для регистрации пройдите по ссылке: зарегистрироваться

Участники

Built with: bbPress 2.3.5