ФОРУМ каталога сайтов Украины

ФОРУМ каталога сайтов Украины

Поиск   Участники   Регистрация   Вход
Сегодня: 29.11.2025 - 18:26:54
Страницы:  1  

Безпечні суші під час вагітності

АвторСообщение

Хель

Гуру

Статистика:

Добрий день! Вагітна, і от пробило на суші конкретно) Але переживаю через сиру рибу. Чи є якісь варіанти суші без сирих інгредієнтів? Може хтось стикався з таким питанням? Не хочеться відмовляти собі, але й ризикувати не хочу.

Сообщение # 1 26.11.25 - 21:01:20
RE: Безпечні суші під час вагітності

СhRoM

Гуру

Статистика:

Це нормальне питання, безпека в такий період - найголовніше. Є купа варіантів суші без сирої риби - запечені роли, роли з копченим лососем або вугрем, овочеві роли, роли з креветками (вони термічно оброблені), роли з крабовими паличками. Багато закладів навіть роблять спеціальні позиції для тих, хто не їсть сиру рибу. Головне - при замовленні уточнювати склад кожного ролу.

Сообщение # 2 26.11.25 - 21:52:59

Demar

Гуру

Статистика:

Сама через це проходила під час вагітності! Теж дуже хотілося суші, але обережничала. Виявилося, що запечених варіантів море - філадельфія запечена, каліфорнія запечена, різні роли в темпурі. Вони навіть смачніші за класичні, як по мені. Ще є чудові овочеві варіанти - з авокадо, огірком, болгарським перцем. Я знайшла один заклад, де дуже великий вибір саме запечених позицій і роллів без сирої риби. Можна спокійно Замовити суші Ірпінь і не переживати за безпеку. У них навіть є окремий розділ в меню з термічно обробленими роллами. Смачного і легкої вагітності!

Сообщение # 3 26.11.25 - 22:43:33
мобильный телефон : Предыдущая тема
Страницы:  1  

Нажмите на точку возле имени для обращения к участнику

Администратор запретил отвечать гостям на сообщения! Для регистрации пройдите по ссылке: зарегистрироваться

Участники

Built with: bbPress 2.3.5